Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LLOM DE FESTA MAJOR

Ingredients:

Per a 4 persones:

600 g de llom en una peça

1 ceba grossa

¾ de l de llet

1 fulla de llorer o un tros de canyella

Sal

Pebre

Oli doliva

Per a la guarnició:

2 ous

1 tassa de farina

1 tassa daigua

Oli doliva

8 figues seques

Recepta:

Lligueu el llom, saleu-lo i poseu-lo a rostir en una cassola de
terra amb oli doliva i la ceba a trossos grossos. Quan comença a
estar daurat cobriu el llom amb la llet i tapeu-lo, deixant-lo
coure fins que estigui al punt. Mentre sacaba de coure el llom,
prepareu petits bunyols amb la farina, laigua i els ous. Perquè
agafin gust les figues seques es posen una estona dins la salsa.
Quan el llom està cuit, es talla i ja es pot servir acompanyat de
les figues i els bunyols.

 

Emilia Puig Clavé

Document Actions