Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PERDIUS ESTOFADES

Ingredients:

Per a 4 persones:

2 perdius

2 cebes mitjanes

2 tomàquets

1 copa de brandi

Guarnició:

2 escaroles

1 dl doli

Farina

2 ous

Recepta:

Netegeu les perdius, buideu-les i flamegeu-les perquè no hi
quedi res de borrissol i a continuació partiu-les per la meitat de
cap a cap. Agafeu una cassola de terra i poseu-hi loli. Quan
estigui calent afegiu-hi les perdius amanides amb una mica de sal i
pebre. Una vegada rossejades afegiu-hi una copa de brandi. Quan
estigui evaporat poseu-hi les cebes i els tomàquets grossos
tallats. Deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui ben reduït.
Aleshores afegiu laigua fins tapar les perdius, que es continuaran
coent a foc lent fins que el suc shagi evaporat. A continuació
retireu les perdius i passeu la salsa pel colador xinès i torneu-ho
a posar a la mateixa cassola al foc. Mentrestant, renteu les
escaroles i poseu-les a bullir amb aigua durant cinc minuts i
deixeu-les escórrer. A part, bateu els ous i en un altre plat
poseu-hi una mica de farina. Agafeu una paella i poseu-la al foc
amb una mica doli. Tot seguit, prepareu uns farcellets descarola
que arrebossareu amb la farina i lou preparats abans i fregiu-los.
Deixeu-los escórrer en un paper absorbent. Finalment afegiu-los en
una cassola durant 5 minuts i ja podeu servir el plat.

 

Pepita Serra Mo

Document Actions