31° / 14° Núvols

L'ajuntament d'Anglesola és el 90è ens en contractar serveis d'eficiència en l'enllumenat públic

DIMARTS 14 JULIOL 2020

01 juliol de 2020

L’ajuntament d’Anglesola confia en l’Acord marc d’eficiència en l’enllumenat públic i es converteix en el 90è ens local en contractar algun dels serveis que s’hi ofereixen. Des d’aquest municipi de l’Urgell s’aposta pel subministrament i instal·lació de gairebé 500 llumeneres de tecnologia LED, afavorint no només l’estalvi energètic i econòmic sinó també contribuint a la disminució de la contaminació lumínica.

L’Acord marc d’eficiència en l’enllumenat públic ofereix la possibilitat de contractar no només el subministrament i instal·lació de llumeneres, sinó també el manteniment dels punts de llum que s’instal·lin o dels ja existents al municipi. A més es pot contractar la diagnosi de l’enllumenat públic, el servei d’assistència en l’eficiència energètica o optar per un contracte de gestió energètica que inclou el subministrament, la instal·lació i el manteniment integral de l’enllumenat públic.

Anglesola forma part d’un gruix molt important de petits municipis que adquireixen serveis a través de la central de compres de l’ACM. A banda de l’enllumenat públic, també ha contractat els subministraments de paper i de DEA