23° / 10° Clar

Alcaldia

Estimats veïns i veïnes,

En nom de l’Ajuntament d’Anglesola, us dono la benvinguda a la nova web oficial.

Una nova imatge de la porta virtual que ha d’impulsar la comunicació tecnològica entre el consistori i tots vosaltres.

Anglesola, un poble d’arrels agrícoles i ben situat dins la zona estratègica d’expansió de la plana de l’Urgell, també s’apunta a les noves tecnologies. Els temps van canviant i amb això, intentem tenir-vos informats per les xarxes del actes més populars, però a més, a través d’aquesta web hi podreu consultar el programari de festes, història, actualitat del municipi, plens de la corporació i un llistat de les entitats que conformen l’entramat social del nostre municipi, entre d’altres.

També us vull deixar el meu mail a peu de pàgina, on sense cap formalitat administrativa em podeu consultar allò que us inquieti relacionat amb la vila, o bé si ho preferiu o podeu fer també a través de la bústia de suggeriments situada a la mateixa porta de l’Ajuntament.

Com haureu pogut comprovar en el dia a dia, tots els membres del consistori tenim la porta oberta per atendre i escoltar a tothom. Us animem a que feu us d’aquests medis.

Així doncs, esperant que us sigui útil i que la nostra sigui una relació viva de comunicació, ..... Anglesolines i Anglesolins, gràcies per la vostra visita!

 

Carme Miró i Solé  

Alcaldessa d’Anglesola

alcaldia@anglesola.cat