27° / 14° Clar

BUNYOLS DE VENT

Ingredients:

Per a 6 persones:

1 tassa de cafè plena d'oli

1 tassa de cafè plena d'aigua

3 ous

1 tassa de cafè plena de farina

sucre

Recepta:

Barregeu l'oli i l'aigua en un cassó i poseu-lo al foc. Quan
comenci a bullir, retireu-lo del foc i afegiu-hi la farina a poc a
poc, tot remenant.

Després poseu-hi un ou sencer i continueu remenant. Tireu-hi un
altre ou sense parar de remenar.

Finalment tireu-hi el tercer ou i continueu remenant fins que
quedi una pasta fina.

Poseu al foc una paella amb oli i amb l'ajut de dues culleretes
de postre agafeu la pasta i tireu-la a l'oli calent per
fregir-la.

Quan el bunyol sigui daurat retireu-lo del foc i dipositeu-lo en
una safata, on prèviament hi haureu posat un paper absorbent.

Empolseu els bunyols amb sucre.

 

Angeleta Orpella Gra