BUNYOLS DE VENT
Ingredients:
Per a 6 persones:
1 tassa de cafè plena d'oli
1 tassa de cafè plena d'aigua
3 ous
1 tassa de cafè plena de farina
sucre
Recepta:
Barregeu l'oli i l'aigua en un cassó i poseu-lo al foc. Quan
comenci a bullir, retireu-lo del foc i afegiu-hi la farina a poc a
poc, tot remenant.
Després poseu-hi un ou sencer i continueu remenant. Tireu-hi un
altre ou sense parar de remenar.
Finalment tireu-hi el tercer ou i continueu remenant fins que
quedi una pasta fina.
Poseu al foc una paella amb oli i amb l'ajut de dues culleretes
de postre agafeu la pasta i tireu-la a l'oli calent per
fregir-la.
Quan el bunyol sigui daurat retireu-lo del foc i dipositeu-lo en
una safata, on prèviament hi haureu posat un paper absorbent.
Empolseu els bunyols amb sucre.
Angeleta Orpella Gra