11° / 3° Tapat

FAVES ESTOFADES AMB LLONGANISSA I CANSALADA

Ingredients:

Per a 6 persones:

2 kg de faves pelades

500 g de llonganissa

3 talls de cansalada de la panxa

2 cebes

300 g de tomàquet de conserva natural

1 farcellet dalls tendres, menta i julivert

1 cullerada danís

Oli doliva

Recepta:

En una cassola tireu-hi un raig doli (tres cullerades
aproximadament) i poseu-hi a fregir la llonganissa i la cansalada,
ambdues carns tallades a trossos petits. Un cop fregit i a la
mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba tallada també a
trossets petits, el tomàquet de conserva i el farcellet dherbes. A
continuació, tireu-hi les faves i passats 5 minuts tireu-hi un raig
danís i un got daigua. Deixeu-ho coure fins que veieu que les faves
estan cuites.

 

Núria Franquesa Sanahuja