20° / 9° Intervalos nubosos con lluvia escasa

MOUSSE DE PRÉSSEC

Ingredients:

Per a 6-8 persones:

200 ml de nata líquida per muntar

500 g de sucre

2 iogurts naturals

suc de 1/2 llimona

500 ml de licor de préssec

1 sobre de gelatina de llimona

1 llauna de 1/2 kg de préssec en almívar

caramel líquid

Recepta:

Escorreu el préssec en almívar.

En un cassó escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i
el licor.

Quan estigui a punt de bullir traieu-ho del foc. Afegiu-hi el
sobre de la gelatina de llimona i barregeu-ho bé fins que estigui
dissolt.

Afegiu el préssec en almívar tallat a trossos i tritureu-ho ben
fi amb la batedora.

Deixeu refredar la barreja.

Comenceu a muntar la nata i barregeu-la amb compte amb la
barreja d'avanç, vigilant que no s'abaixi.

Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar
dins la nevera, com a mínim durant 3 hores.

Desemmotlleu la mousse sobre una safata i serviu-la ben
freda.

 

Patro Marín Soldado