MOUSSE DE PRÉSSEC
Ingredients:
Per a 6-8 persones:
200 ml de nata líquida per muntar
500 g de sucre
2 iogurts naturals
suc de 1/2 llimona
500 ml de licor de préssec
1 sobre de gelatina de llimona
1 llauna de 1/2 kg de préssec en almívar
caramel líquid
Recepta:
Escorreu el préssec en almívar.
En un cassó escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i
el licor.
Quan estigui a punt de bullir traieu-ho del foc. Afegiu-hi el
sobre de la gelatina de llimona i barregeu-ho bé fins que estigui
dissolt.
Afegiu el préssec en almívar tallat a trossos i tritureu-ho ben
fi amb la batedora.
Deixeu refredar la barreja.
Comenceu a muntar la nata i barregeu-la amb compte amb la
barreja d'avanç, vigilant que no s'abaixi.
Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar
dins la nevera, com a mínim durant 3 hores.
Desemmotlleu la mousse sobre una safata i serviu-la ben
freda.
Patro Marín Soldado